شناختی از قارچ ها
قارچ ها به نوعی مثل میوه ی یک گیاه هستند.
آنها به جای تولید دانه،میلیون ها هاگ میکروسکوپی را که زیرکلاهکشان تشکیل می شود،آزاد می کنند.
قارچ ها می توانند روی زمین یا روی یک منبع غذایی رشد کنند.
قارچ ها بومی آمریکای شمالی واروپا هستند وبخاطرطعم لطیف وبافت گوشتی خود معروف اند.
قارچ ها همچنین بدلیل مزایای شگفت انگیز سلامت محورخود به طورگسترده ای شناخته شده اند.
قارچ ها سرشارازویتامین ها وموادمعدنی ضروری هستند.
تخمین زده می شود که بیش ازیک ملیون گونه قارچ وجود دارد که قارچ های خوراکی تنها بخش کوچکی ازآنها را تشکیل می دهند.
قارچ یک غذای کم کالری و دارای موادمغذی زیادی است.سرشارازبسیای ازویتامین ها،مواد معدنی وآنتی اکسیدان های تقویت کننده سلامتی که به عنوان بخش مهمی ازهر رژیم غذایی شناخته شده اند.
قارچ هایی که درمعرض اشعه فرابنفش قرار می گیرندمنبع خوبی برای تامین ویتامین دی هستند.
قارچ منبعی غنی ازپتاسیم است.پتاسیم تنش رگ های خونی راکاهش می دهد وبطوربالقوه به کاهش فشارخون کمک می کند.
اثرضدالتهابی قارچ ها به میزان زیادی کارایی سیستم ایمنی رابهبود می بخشد.
قارچ حاوی مقادیر زیادی سلنیوم ،ویتامین D و ویتامینB6 است.سلنیوم می تواند به جلوگیری ازآسیب سلولی دربدن کمک کند ویتامینD به رشد سلول کمک می کند و ویتامین B6 به بدن کمک میکند تاگلبول های قرمز خون را تشکیل دهد.
همه ی این موادمغذی موجود درقارچ به حفظ یک سیستم ایمنی سالم کمک می کند.
مطالعات نشان داده اند که قارچ ها درکنارورزش وسایرتغییرات درسبک زندگی می توانند تاثیرمهمی برکاهش وزن داشته باشند.
قارچ ها منبع غنی کم کالری فیبر،پروتیین،آنتی اکسیدان،سلنیوم،مس،تیامین،منیزیم وفسفرهستند.
آنها به کاهش خطر ابتلا به بیماری های جدی مثل آلزایمر،بیماری قلبی ،سرطان ودیابت کمک می کنند.
قارچ ها به دلیل طعم اومامی می توانند به عنوان جایگزینی برای گوشت دربسیاری از غذاها استفاده شوند.
بسیاری از قارچ های خوراکی شبیه قارچ هایی هستند که درصورت خوردن می توانند کشنده باشند.ازاین رو یادگیری شکارودرک تفاوت های قارچ ها می تواند یک مهارت دشوار باشدو سالها طول بکشد تا کامل شود.
به طور کلی توصیه نمی شود که قارچ ها را ازطبیعت تهیه کنید،زیرا بسیاری ازگونه های قارچ سمی هستند و تشخیص آنها ازگونه های خوراکی دشوار است.
منبع: https://www.webmd.com/